viernes, 28 de enero de 2011

Artificial Zine: Desgavell i desficaci assegurat !!

Açò que estas llegint, és el resultat d'un xicotet treball que després d' uns mesos de buscar temps per poder enllestir el zine i convertir-nos en uns "pesats" per a les bandes per les entrevistes (gràcies a totes), per fi neix aquest espai virtual per compartir els saons que anirem publicant d'Artificial zine.

La història d'este zine neix durant l'estiu passat del 2010 quan cansats de la merda de la rutina del poble i l'asfixiant calor de xàtiva es decideix fer alguna cosa entre varies persones. El que va començar amb un grup, es va convertir en una ràdio i finalment amb un zine. Però realment este projecte no hauria sigut possible sense el nostres benvolgut alcalde que sense les seus parides no ens hauria donat peu a tant cosa jajaja.

La intenció d'aquest estpai i del zine, és la de donar a conéixer la cultura del punk i el hxc en la comarca de La Costera, que com podeu observar es troba en unes condicions més que precàries. Encara que no tot és roïn, ja que des de fa un parell d'anys han eixit alguns grups que han suposat una alternativa, a una situació que sembla allargar-se de per vida. Així amb aquest projecte voldríem aportar el nostre gra d'arena a la difusió i la creació d'un espai que supose un parèntesi a l'oci establert que actualment vivim.

Evidenment, no pretenem ser els guies espirituals de cap persona, simplement fer alguna cosa per allò que més ens agrada, la música.

Sabem molt bé que no és una bona epoca per als fanzines, ja que sembla que la gent ha perdut un poc la cultura de llegir-los, per això també volem obrir aquest espai per a que la gent puga conèixer les novetats musicals del moment a la comarca i arreu de tot l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario